Laddar

Halmstadprofilen utmanas av legendaren – och Ola–Conny

Tuffa utmaningen för Ola–Conny:

delningar

Det är Jörgen Persson och Jan–Ove Waldner som kommer till Gekås varuhus under söndagen. Där kommer de att spela mot varandra, samt utmanas av publiken och Ola–Conny från Gekås. Detta som en del i lanseringen av det kommande lag–VM i bordtennis, som kommer att spelas i Halmstad nästa år.

– Jag har inte varit på Gekås på länge, så det ska bli roligt. Extra kul blir det att man kommer att ha med sig J–O också, säger Jörgen Persson till 24Halmstad.

  Foto: Erik Simander och Joel Marklund / Bildbyrån

– Hoppas vi får lite plats så vi kan bjuda på lite ballongplockar, det brukar vara uppskattat av publiken. En rolig detalj är att man kommer så nära publiken. Sedan känns det bra att kunna göra något extra för att locka folk till VM nu när vi har det i Halmstad, säger Jörgen Persson.

Ni kommer att utmanas av Ola–Conny. Vad tror du om det motståndet? – Jag har inte direkt koll på honom. Men det är säkert lämpligt motstånd för både mig och J–O. Sedan kommer vi att utmanas av publiken också.

Det är inte så att detta är starten på en comeback till VM? – Ha ha ha. Jag tror vi behöver lite mer träning då. Vi kan båda fortfarande spela, men det finns ingen tanke på någon comeback, säger Jörgen Persson.

Relaterade artiklar