Halmstadkille ska öka takten på Falkenbergsrevyn

Gustaf Jönsson. Foto: Mattias Skoog

Mera spex att vänta när revyn anställer lokalt ansikte.

delningar

Falkenbergsrevyn värvar nytt. Klart är att Gustaf Jönsson, 29, från Halmstad nu tar steget in i revyn. Men några steg på scenen kommer han inte att ta. I stället kommer koreografen stå för kreativiteten som framförs på scen, genom att fnula på spexiga sångnummer.

Trots sin ringa ålder har han åstadkommit ett flertalet stora shower i sin karriär. Däribland dansat i teaterföreställningen The Phantom of the Opera och Spelman på taket samt dansat i shownumren på Lotta på Lisebergs allsångskvällar på TV4. Inte nog med det. Just nu jobbar han för fullt som koreograf för Peter PanLaxön i Halmstad.

– Jag har fått jättemycket erfarenhet under mina år i branschen. Trots det kom jag in ganska sent på banan, men det har gått väldigt fort alltihop. Sett till min bakgrund tror jag att jag kan bidra med många sköna sångnummer som gör det till en riktigt fartfylld show, säger Gustaf Jönsson.

Det går bra nu, som man brukar säga. Falkenbergsrevyn slog rekord efter rekord under årets säsong. Hur känns det nu att få komma in till nästa säsong och försöka toppa det som varit?

– (skratt) Det blir nog svårt. Falkenbergsrevyn är jättebra med ett stort intresse, men bara för det ska man inte förvänta sig något. Men det är klart att vi kommer göra det så bra vi bara kan, berättar Gustaf ödmjukt.

Falkenbergsrevyn gör återigen premiär den 5 januari 2020.

FAKTA

Det här är Gustaf Jönsson:

Bor: Göteborg.

Familj: Mor Yvonne, far Jar och syster Eveline i Halmstad.

Intresse: Laga mat.

Aktuellt: Ny koreograf i Falkenbergsrevyn.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar