Halmstadfrisörerna färgade Västerås rosa

Frisörerna på Salong Monique. Foto: Privat

Gick all in på det rosa temat.

delningar

För ett par helger sedan befann sig Salong Moniques frisörer i Västerås. Anledningen var den att de besökte ett event som hårvårdsjätten, Redken, stod för. Eventet gick igenom temat "Pink power", då färgen rosa blir trendigt i vår. Halmstadfrisörerna på Monique var inte sena med att haka på modet redan nu.

– På lördagskvällen hölls ett Pink Party, där vi då hade på oss rosa peruker. Man fick ju hitta på något för att hänga med det rosa temat, säger Helena Eriksson, salongsägare av Salong Monique.

Med på partyt fanns ingen mindre än "Kakan" Hermansson. Programledaren och komikern agerade konferencier i Steam Hotels inre, där festen höll till. Helena såg det hela som ett mycket bra inslag.

– "Kakan" är fantastisk! Hon gjorde det jättebra för oss, och bjöd på många skratt, berättar Helena.

Utöver festligheter bjöd helgen på mycket nytta. Halmstadfrisörerna fick även bänka sig framför föreläsarna Micael Dahlén, professor i ekonomi, och reklamgurun Arvid Axland. Det blev med andra ord en trevlig helg för Helena och hennes kollegor.

– Vi fick lära oss väldigt mycket. Både saker som vi redan visste om, men också nya saker. Dessutom fick vi fördjupade kunskaper inom kundupplevelsen, något vi värnar om för våra kunder, avslutar Helena Eriksson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar