Laddar

Halmstadföretag hyllas internationellt: ”Stort och häftigt”

Grundaren om nyckeln till framgångarna:

delningar

Det är Halmstadföretaget Aim´n som hyllas internationellt. I förra veckan lyftes företaget fram som en ljusglimt av tidningen Habit International.

– Det känns superkul. Det är stort och häftigt att folk utanför landet kan läsa om det. Vi kämpar för att nå ut till så många kvinnor som möjligt, så det är kul, säger Aim´n:s grundare och ägare, Tekla Acs till 24Halmstad.

Det har onekligen gått bra för Aim´n den senaste tiden. På Halmstads Näringslivsgala i november vann man dubbla priser, och samma månad tog man även hem priset som årets nykomling på Habit Modegalan.

– Vi är sådana tävlingsmänniskor att vi drivs av att vi själva ska vara nöjda, men det är superstort för oss att äntligen få lite priser och bli omnämnda efter att ha jobbat väldigt hårt i fyra år, säger Tekla Acs.

Vad är nyckeln till att det gått så bra? – Mycket beror nog på att vi vet vad vi står för och vad vi vill. Vi vill inspirera kvinnor till en aktiv livsstil och tro på sig själva och sina drömmar. Och jag tror vi har lyckats med att nå ut med vårt budskap.