Halmstadföretag förevigar Drottspelarna i arenan

. - Foto: Wilhelm Nilsson

Nu finns Drotts herr- och damspelare dygnet runt på Halmstad arena.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

En stycke drottare i utskrift? Jajamän! Det är nu åter verkligt efter att tryckerifirman Skånetryck gått in som samarbetspartner i HK Drott, strax efter årsskiftet. Som ett första utbyte mellan parterna har nu har tryckeriet tryckt upp roll-ups på varje spelare i herr- och damspelare i vardera A-lag.

– Det var en överenskommelse vi gjorde efter att jag fått höra av mina bekanta, "Anke" (Ann-Kristin Kullenberg, kassör i Drott) och Björn (Kullenberg, ordförande i Drott), att Drott skulle ha nya sådana här (roll-ups). Då ville vi hjälpa dem helt kostnadsfritt, då det är en klubb som har det svårt ekonomiskt, säger Thorbjörn Kristiansson, Försäljnings- och administrationsansvarig på Skånetryck, och fortsätter:

– Trist. Drott har alltid varit en bra idrottsförening och legat bra till i Handbollssverige. Det är viktigt att värna om en fin gammal förening.

Roll-upsen är nu utskrivna och klara, och finns uppradade i Halmstad arena. Björn Kullenberg tycker själv att "de är väldigt trevliga". Han förklarar att baktanken med affischerna är att få en större exponering.

– Vi måste synas än mer och visa att vi finns. På det här viset lyfter vi fram spelarna som finns i klubben. För varje spelare har ett företag fått gå in och sponsra, det är ingen hemlighet att det är ett sätt för oss att få in reklamintäkter, berättar ordföranden.

Drotts arbete med att synas har nu också tagit fart ute i samhället. För ett par veckor sedan befann sig ett par spelare i damlaget på Hallands sjukhus i Halmstad för att träffa barnen. Men framöver kommer fler besök att ske.

– Bland annat ska vi besöka ett äldreboende under våren. Sedan kommer flera projekt hela tiden. Det finns mycket att göra för att synas ute i samhället. För det är det vi måste göra för att få förtroendet tillbaka. Det här är ett sätt att sätta klubbmärket tillbaka på Halmstadkartan, avslutar Björn Kullenberg.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar