Halmstadförening får extra klirr i kassan

Foto: Pressbild/Telium Networks

Tilldelas bidrag efter att ha inspirerat barn och unga.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

IT- och telefonileverantören Telium Network har en lång historia av att sponsra ungdomsaktiviteter i Halland. 2017 införde bolaget Telium Networks föreningsbidrag som årligen stöder barn och ungdomar, då mottog Halmstad Skateboardklubb 10 000 kronor.

Nu har 2018 års bidrag delats ut. Återigen är det en Halmstadförening som blir den lyckligt lottade. Jiujitsuklubben Seisin har fått en värdecheck på 10 000 kronor som delades ut av Telium Networks VD Patrik Inerup.

– Med de här pengarna kommer vi kunna glädja våra flitigt tränande ungdomar med en försenad jubileumsresa till Liseberg. Förra året använde vi våra medel till omfattande ”prova-på-aktiviteter” för cirka 300 elever i årskurs 1-5 på Snöstorpsskolan. En satsning som fick flera barn att börja med en meningsfull fysisk fritidsaktivitet hos oss på Seisin, som faktiskt är en av Sveriges mest ansedda budoklubbar, säger Benny Ericsson, styrelsesuppleant i JK Seisin, i en kommentar.

Föreningsbidraget är skapat för att stödja ideella föreningar som inspirerar barn och unga till att aktivera sig och utvecklas till goda individer.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar