Laddar

Halmstadevenemanget prisat – redan innan det startat: ”Kom oväntat”

Tog hem priset som årets innovatör.

delningar

Det är Bordtennis–VM som tagit hem pris som årets innovatör. I förra veckan prisades man på galan Trippus Awards i Stockholm, där Svenska Bordtennisförbundet och Destination Halmstad tog emot priset som årets Innovatör för paketeringen av bokningar, ackreditering och biljettförsäljning till VM i bordtennis Halmstad.

– Det var väldigt trevligt. Det kom oväntat, men det var kul, säger Johnny Ewerstein, som är projektledare för mästerskapet, till 24Halmstad.

Motiveringen till priset löd: ”För en komplett och optimerad funktion av Trippus alla funktioner för att på bästa sätt administrera hela evenemanget i en och samma tjänst.”

– Det är just biljettsystemet som vi har varit med och utvecklat, som jag tror är anledningen till att vi vann, säger Ewerstein.

Känns det inte lite konstigt att få ett pris redan innan mästerskapet ens har börjat? – Nej, det betyder att vi gör ett bra jobb längs vägen, och biljettsystemet har varit igång sedan i november. Det är kul att få något positivt längs vägen tycker jag.

Relaterade artiklar