Halmstadbon möter exet i tv: "En hel del tårar"

Foto: TV3

Carolinn Svensson Franklin hade tidigare ett ostadigt förhållande. Nu träffar hon sin före detta kärlek i tv-rutan för att redogöra om vad som gick snett.

delningar

Tänk att få sätta dig öga mot öga med ditt ex samtidigt som tv-kamerorna slås på. Det har Halmstadbon Carolinn Svensson Franklin, 24, varit med om som nu i kväll kliver in i tv-programmet "Middag med mitt ex" på TV3.

Tittarna får då bevittna när Carolinn återigen möter sin ex-flickvän Julia Linander från Norrköping. Tillsammans hade de ett förhållande under en ettårsperiod. En tid som kan beskrivas som "påfrestande", menar Carolinn Svensson Franklin.

– Under den tiden bråkade vi väldigt mycket. Mycket berodde på den distansen vi hade som också försvårade vår situation, säger Halmstadbon till 24Halmstad.

Att möta sin ex-flickvän under en tv-inspelning kan tyckas vara en förödelse. Men för Carolinn var det snarare en lättnad, som också var den som tog initiativet till att exparet skulle delta i tv-programmet.

– När jag fick frågan av min kompis Netta som jobbar med programmet, om att vara med i programmet, var det en självklarhet. Jag såg det här som ett bra tillfälle till att få prata ut med Julia om det vi gått igenom. Det var skönt att få möjligheten till det även om det är skönt att gå vidare, berättar Carolinn.

Hur kommer vi att få se dig i programmet?

– Jag är en känslomänniska som vågar visa mina känslor öppet. Det blir en hel del tårar...

Middag med mitt ex sänds klockan 20 på måndagen på TV3, Viafree och Viaplay.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar