Hallarna kryddar matutbudet: "Jättepopulärt"

Gabriela Sepulveda, restaurangchef för Foodmarket. - Foto: Wilhelm Nilsson

Efterfrågan har varit enorm – nu uppfyller Foodmarket kundernas önskan.

delningar

Det har snart gått två år sedan Hallarna invigdes. Det var då som Foodmarket öppnade upp i gallerian, och har sedan dess serverat mat från världens alla hörn. Alltifrån svensk husmanskost till rätter från det asiatiska köket. Trots det redan stora utbudet, har det varit en typ av maträtt som Halmstadborna och turisterna har saknat.

– Varje dag får vi förfrågan om sushi. Det är jättepopulärt, säger Gabriela Sepulveda, restaurangchef för Foodmarket.

Och visst kan Gabriela Sepulveda och hennes kollegor på Foodmarket göra det. Från och med måndagen den 27 maj kommer gästerna kunna beställa sushi från "Asiaten".

– Till att börja med kommer vi servera den traditionella sushin. Men vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål, så visst kan det komma att bli andra sushivarianter i framtiden, förklarar restaurangchefen.

Foodmarkets sushisatsning fyller därmed hålet över södra Halmstads avsaknad av en sushirestaurang. En satsning som Gabriela ser mycket ljust på.

– Givetvis kommer vi gynnas av det här. Vi har redan väldigt mycket kunder som kommer hit enbart för att äta. Med sushi på menyn kommer tillströmningen av gäster öka, säger hon.

Det går alltså nu att konstatera att kundernas önskemål väger tungt hos Foodmarket. Gabriela flaggar därför för att restaurangkonceptet kan göra fler framtida satsningar efter de önskemål som kommer in.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar