Laddar

Hallandstrafikens glädjande besked

Så här tycker Hallänningarna om kollektivtrafiken.

delningar

Hallänningar är nöjda med Hallandstrafiken. Iallafall enligt den senaste Kollektivtrafikbarometern, som är en landsomfattande attityd- och resvaneundersökning.

Enligt undersökningen så ska nästan 80 procent av samtliga resande vara nöjda med sin senaste resa med Hallandstrafiken under 2017.

– Vi stängde 2017 med 18,6 miljoner resor och med en resandeökning på fem procent, vilket ju också är superbra, säger Yasmine Möllerström Henstam, kommunikationschef vid Hallandstrafiken i en informationsvideo.

I undersökningen har det framkommit att 81 procent av Hallänningarna tycker att förarna och ombordspersonalen i Halland har ett trevligt bemötande. När det gäller bemötandet av personal på kundcenter, tycker 75 procent att man får ett trevligt bemötande.

– Det är jätteroligt i den här mätningen att vår ombordpersonal och förare får ett väldigt högt betyg. Det gläder mig alldeles extra, säger Yasmine Möllerström Henstam.

Hallänningarna utmärker sig även ur miljösynpunkt i undersökningen när det gäller att bidra till en bättre miljö genom kollektivtrafik. 82 procent anser att det är en viktig aspekt, vilket är det högsta resultatet i landet tillsammans med Karlstad.

Hallandstrafik gör klart på sin hemsida att kollektivtrafiken är ett hållbart alternativ eftersom fler väljer att resa tillsammans. De arbetar dessutom mot målet om en fossilfri kollektivtrafik senast år 2020.

Sponsrat inlägg

Så kan din arbetsplats bli brandsäker

Med digitala verktyg och professionella brandskyddstekniker hjälper Anticimex företag att säkerställa en brandsäker arbetsplats.

1 person har reagerat på denna nyheten

1 person har reagerat på denna nyheten