Gekås lanserar sitt första designsamarbete

Pressbild - Foto: Pressbild

Släpper en modekollektion i samarbete med fotbollslegenden Glenn Strömberg.

delningar

Gekås i Ullared lanserar en modekollektion för herrar i samarbete med fotbollslegenden Glenn Strömberg. Det blir det första designsamarbetet någonsin för varuhuset.

– Att Gekås nappade på att samarbeta med just Glenn Strömberg är ingen slump. Han har ett bra sinne för mode och är en folklig sportprofil som går hem hos våra kunder. Tillsammans har vi tagit fram plagg som jag tror kommer bli ett uppskattat inslag på varuhusets herravdelning, säger Gekås vd Boris Lennerhov i ett pressmeddelande.

Fotbollslegenden Glenn Strömberg är bosatt i Bergamo i Italien sedan 35 år tillbaka. Den nya kollektionen kommer bestå av klassiska kläder med en sportig touch, i färger från det det italienska landskapet.

– Min tanke har varit att kombinera det bästa från Italien och Sverige. Enkel och klassisk design som känns både avslappnad, välklädd och sportigt på samma gång, säger Glenn Strömberg i ett pressmeddelande.

Kollektionen kommer innehålla skjortor, pikéer och t-shirts till kavajer, byxor, jeans, shorts samt underkläder. Kläderna kommer släppas den 25 mars inne på Gekås i Ullared.

– Glenn Strömberg-kollektionen är herrkläder i lite finare kvaliteter men till ett pris som vanligt folk har råd med. Gekås varumärke står för lågpris och det tummar vi aldrig på, säger Boris.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar