Fullt hus i Halmstads nya restaurang

Krogen lockade till sig kunderna på en gång.

4 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Kakel kök och bar är Halmstads senaste tillskott i krogvärlden. Hittills har den endast hunnit avverka en enda kväll – då det blev succé. Folk "vällde" in genom entrén, när den nya restaurangen öppnade i lördags.

– Vi hade fullt hus, säger restaurangägaren Paul Lundin.

Vad tyckte gästerna om helheten?

– Alla har varit jättenöjda! Det har bara varit positiv feedback om maten, lokalen, med mera, berättar Lundin.

Maten som serveras är klassiska smårätter. På menyn återfinns både mindre och större smårätter, samtidigt som det ges möjlighet till att avnjuta en dessert. Vad sägs om carpaccio, torskrygg, eller hemgjorda chicken nuggets? Det senare har redan blivit en favorit bland de yngre.

– I lördags hade vi några barnfamiljer som åt här. De var hur nöjda som helst med att vi serverade chicken nuggets. Det är kul att vi kan erbjuda något för alla smaker, säger krögaren.

I lokalen, som finns på Tyghusgatan, ska "alla känna sig välkomna". Det tycker Paul Lundin är viktigt. Han har startat verksamheten för att ge Halmstadborna en plats, som ska vara spontan". Därför ska en kunna ta en matbit eller ett glas vin, på väg hem från jobbet, innan bion eller efter ja, när som helst. Det finns inga hinder.

– Man ska kunna komma och gå som man vill. Därför har vi möjlighet för både drop-in-gäster, men också bokningar. Våra gäster ska aldrig känna att de ska behöva klä upp sig för att gå ut på stan, utan här finns inga sådana regler. Det är bara att komma hit som man är, förklarar Paul Lundin.

Kakel kök och bar håller öppet varje dag mellan tisdag och lördag.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar