Full fart på Halmstad Live inför "hemvändardagen"

Förberedelserna är i full gång inför juldagen, då LBSB intar scenen på Halmstad Live. - Foto: Wilhelm Nilsson

Febrilt arbete pågår för att "maxa" lokalen inför juldagen.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

För vissa pågår fixet och trixet för fullt inför julafton. För andra är stundade fokus på juldagen. Halmstad Live tillhör den senare skaran. Där håller nu personalen på att anordna med dekorationer och ljussättningar för en julig miljö lagom till den klassiska "hemvändardagen". Det är nämligen då som Halmstad Live siktar på "fullt hus" när LBSB kommer på besök.

– Inte en själ kommer att stå still här, det är svårt att inte dansa till LBSB:s musik. Det kommer bli ett enormt tryck här inne, säger Admir Thamiscija, marknadskoordinator och filmproducent på Halmstad Live.

Halmstad Live har snart avverkat sitt första år på scenen. Juldagen blir därför en sorts avslutning för att fira det första året. Ett år som kort och gott kan beskrivas som "lärorikt", menar Admir. Därför blir juldagen också ett Club Fenix utöver det vanliga.

– Många underbara människor tipsar oss, så nu känner vi att vi hittat ett koncept för den mest lyckade klubbkvällen. Juldagen blir alltså kulmen för årets Club Fenix. Vi tror att de kommer få sig en positiv överraskning, berättar Admir Thamiscija.

Redan nu är intresset stort för LBSB:s ankomst till Halmstad på juldagen. Admir menar att "hajpen" startade så fort Halmstad Live offentliggjorde evenemanget på Facebook. Han uppmanar därför alla att "införskaffa biljetter idag för att inte bli utan och stå ute i kylan, bokstavligt talat".

Admir och den övriga personalen på Halmstad Live ser nu juldagen som ett "slut på året". Trots att de allra flesta i personalstyrkan går på välförtjänt ledighet därefter, är planeringen inför 2019 redan i full gång. Hittills har flera artister bokats, däribland Seinabo Sey, Smash into pieces och Backyard Babies.

– Halmstad Live är som ett lokomotiv. Vi står aldrig stil och frågar oss kontinuerligt, "Vad kan vi göra ännu bättre?". Vi ser fram emot 2019 och lovar att göra det till ett ännu grymmare år än 2018, avslutar Admir Thamiscija.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar