Första vårgalan för nätverket i Halland: "Galen uppslutning"

BILDEXTRA: Se bilder från kvällen här.

delningar

Under torsdagskvällen anordnades den absolut första vårgalan för nätverket Hallands Företagare. Trots att nätverket är relativt nytt, var över 100 personer på plats under galan på Strandbaden i Falkenberg.

- Det har varit en galen uppslutning nu de senaste veckorna. Det är superkul, säger Mathias Persson.

Mathias startade nätverket under hösten 2018 för att företagare i länet skulle få möjlighet att utbyta kunskap, inspireras och kanske till och med göra affärer ihop. I nuläget har ungefär 80 företagare runt om i Halland anslutit sig till nätverket.

- Det har trillat in lite medlemmar titt som tätt. Den senaste tiden har fokus varit på galan, sedan har det strömmat in medlemmar mer av sig själv. Det känns som det börjar uppmärksammas lite nu, förklarar Mathias.

Den absolut första vårgalan för Hallands Företagare har Mathias planerat sedan i jul, förklarar han.

- Desto närmare det kommit, desto mer intensivt har det blivit. Nu de senaste veckorna har man i princip inte tänkt på något annat, det har varit det första man tänkt på när man vaknat och det sista man tänkt på när man lägger sig.

Kvällen bjöd på mingel, en presentation av nätverket, en fullsatt föreläsning med Harrys-grundaren Magnus Helgesson och tvårätters middag.

Hur känns det idag, nu när det blivit så bra uppslutning här?

- Det är superkul, det går inte att beskriva det nästan. Jag såg bara häromdan en film som jag filmade från restaurangen här på Strandbaden, från när jag var här första gången och började planera i huvudet. Det känns galet att det är 100 personer som kom hit, det är i princip fullt här, säger Mathias.

Vad är framtidsplanerna?

- Vi får se när nästa gala blir, men annars blir det nätverksträffar, fortsätta leta bra medlemsförmåner till medlemmarna och fortsätta bli fler egentligen, avslutar Mathias.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.