Laddar

Företaget i Halmstad vill anställa 100-tals

Foto: HKScan/Pressbild. - Foto: Pressbild

Företaget: ”Vi är väldigt glada”.

delningar

Det är HKScan som nu erbjuder över 100 sommarjobb i varierande roller inom koncernens olika produktionsanläggningar oh marknader. Förutom sommarjobb erbjuder företaget även ett internationellt traineeprogram. 

Sammanlagt erbjuds 432 öppna sommartjänster som exempelvis livsmedeloperatör,tekniker och logistikpersonal på företagets anläggningar i Kristianstad, Linköping, Skara och Halmstad

– Vi är väldigt glada över lanseringen av våra sommarjobb. Det är viktigt för oss att de som sommarjobbar med oss gör det i en positiv och uppmuntrande atmosfär som inkluderar bra ledarskap och uppgifter som utvecklar. Vi erbjuder erfarenheter i ett nordiskt företag med välkända och omtyckta varumärken, samtidigt som vi säkerställer våra framtida kompetensbehov, säger Tomas Stefenson, ansvarig för produktion och logistik i HKScans svenska verksamhet i ett pressmeddelande.

Utöver sommarjobben erbjuder HKScan ett internationellt traineeprogram, med namnet ”Inspired”, för 12 universitetsstuderande i Sverige, Finland, Danmark och Estland.  

Relaterade artiklar