Laddar

Flertalet trafikolyckor runt Halmstad

Många olyckor inträffade i Halmstad strax före lunch.

delningar

Det inträffade en rad trafikolyckor runtomkring Halmstad under måndagsförmiddagen.

Som 24Halmstad har rapporterat om tidigare under dagen så inträffat en singelolycka på väg 26 i norrgående riktning i höjd med Johansfors. Detta skedde vid 10:49.

Bara minuten senare larmades räddningstjänsten om ytterligare en olycka, där en lastbil voltat. Även detta har 24Halmstad skrivit om tidigare.

Men dessa två olyckor var inte de enda som inträffade i Halmstad under förmiddagen. Strax före de ovan nämnda olyckorna inträffade ytterligare två händelser.

Vid 10:37 larmades det om en singelolycka på E6an. Olyckan ska ha inträffat mellan trafikplatserna Getinge och Susedalen i riktning mot Göteborg. Där var det en man som hade somnat vid ratten och kört in i ett träd och ett viltstaket. Mannen var väldigt chockad och är förd till sjukhus. Han hade dock redan tagit sig ur bilen när räddningstjänsten kom till platsen.

Bara minuten efter olyckan på E6 kommer ett larm från Väg 645 mellan Breareds Kyrka och Ryet. Där är det en lastbil som inte kommer upp för en backe och blockerar ett körfält.

På trafikverkets hemsida är förhoppningen att det ska fungera att ta sig fram som normalt igen vid 13–tiden under måndagen. Den tiden gäller för samtliga fyra tillbud.

 

Relaterade artiklar