Laddar

EXTRA: Efterlängtat butikskoncept flyttar in på Hallarna

. - Foto: Wilhelm Nilsson

Centrumchefen: "Kul att förverkliga kundernas önskemål".

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Det har gått lösa rykten om att H&M Home ska komma till Halmstad. I november kontaktade 24Halmstad H&M ifall det fanns möjlighet för att deras inredningskoncept skulle ta sig an Hallarna. Men svaret blev som väntat, "inga kommentarer", från butikens presstjänst.

Men efter hemlighetsmakeriet har nu H&M själva bekräftat att de lämnar sina befintliga lokaler på Hallarna, för att flytta in i lokalerna mitt emot – det vill säga där Willys har huserat tidigare. Utöver klädavdelningen kommer man alltså ta med sig sitt inredningskoncept, H&M Home.

– Det är riktigt kul att H&M gör denna satsning och utökar sitt utbud/koncept i vår galleria. Detta kommer att bli en fantastisk butik som kommer att stärka Hallarnas position som modedestination i Halland och ett riktigt bra komplement i vårt utbud, säger Niklas Santesson, centrumchef, i en kommentar.

När 24Halmstad når Santesson på tisdagen, menar han att butikskedjans nyetablering i gallerian inte enbart blir ett lyft för Hallarna, utan även för kunderna.

– Vi har fått väldigt mycket förfrågningar från kunder som velat ha hit H&M:s koncept, H&M Home. Så det är jätteroligt att vi nu också kan förverkliga önskemålet,

I slutet av 2019 kommer H&M att flytta över i den nya butikslokalen, som rymmer 2 600 kvadratmeter, alltså en större yta jämfört med dagens på 1 800 kvadratmeter. Niklas Santesson förklarar att flytten inte kommer att påverka gallerians besökare i stort, utan flytten kommer att genomföras "smidigt".

Hallarna och ägarna, Eurocommercial, har nu olika förslag att ta ställning till vilka som kommer att få flytta in i H&M:s befintliga lokal. Santesson vill inte kommentera vilka aktörer det rör sig om.

Relaterade artiklar