EXTRA: Efterlängtat butikskoncept flyttar in på Hallarna

. - Foto: Wilhelm Nilsson

Centrumchefen: "Kul att förverkliga kundernas önskemål".

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Det har gått lösa rykten om att H&M Home ska komma till Halmstad. I november kontaktade 24Halmstad H&M ifall det fanns möjlighet för att deras inredningskoncept skulle ta sig an Hallarna. Men svaret blev som väntat, "inga kommentarer", från butikens presstjänst.

Men efter hemlighetsmakeriet har nu H&M själva bekräftat att de lämnar sina befintliga lokaler på Hallarna, för att flytta in i lokalerna mitt emot – det vill säga där Willys har huserat tidigare. Utöver klädavdelningen kommer man alltså ta med sig sitt inredningskoncept, H&M Home.

– Det är riktigt kul att H&M gör denna satsning och utökar sitt utbud/koncept i vår galleria. Detta kommer att bli en fantastisk butik som kommer att stärka Hallarnas position som modedestination i Halland och ett riktigt bra komplement i vårt utbud, säger Niklas Santesson, centrumchef, i en kommentar.

När 24Halmstad når Santesson på tisdagen, menar han att butikskedjans nyetablering i gallerian inte enbart blir ett lyft för Hallarna, utan även för kunderna.

– Vi har fått väldigt mycket förfrågningar från kunder som velat ha hit H&M:s koncept, H&M Home. Så det är jätteroligt att vi nu också kan förverkliga önskemålet,

I slutet av 2019 kommer H&M att flytta över i den nya butikslokalen, som rymmer 2 600 kvadratmeter, alltså en större yta jämfört med dagens på 1 800 kvadratmeter. Niklas Santesson förklarar att flytten inte kommer att påverka gallerians besökare i stort, utan flytten kommer att genomföras "smidigt".

Hallarna och ägarna, Eurocommercial, har nu olika förslag att ta ställning till vilka som kommer att få flytta in i H&M:s befintliga lokal. Santesson vill inte kommentera vilka aktörer det rör sig om.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar