Laddar

Evenemanget gjorde succé: ” Fantastiskt – hela stan lyftes”

Evenemangets succé:

delningar

Under söndagen hände mycket i centrala Halmstad. Det var både Julskyltning och Ljusfest i staden.

– Det kändes som att det gick fantastiskt bra. Över förväntan faktiskt, säger Rebecka Wik,  som är projektkoordinator på Halmstad city till 24Halmstad.

– Det var bra väder, vilket gjorde sitt till, men det var mycket folk och bra stämning. För oss som har hand om julskyltningen så var det såklart viktigt att  Ljusfesten var samtidigt. Det kändes som att hela staden lyftes, säger Wik.

Vad har ni fått för respons från butikerna? – Väldigt bra respons. Julskyltningen är kanske normalt inte en dag å det säljs så mycket, utan många brukar gilla att gå omkring och kolla. Men det verkar som att det gått bra nu, och de jag pratat med har varit riktigt nöjda.

Finns det något ni redan nu vet att ni vill förbättra till nästa år? – Förra året var jag bara med och hjälpte till lite grann, så detta är mitt första år på riktigt, och min upplevelse var att det var mer folk i år än förra året. Som ny så vågade jag inte hoppas på för mycket, men jag är jättenöjd. Det var inget som inte fungerade, så till nästa år så skulle det väl i så fall vara att få det att växa ännu mer, säger Rebecka Wik.

Relaterade artiklar