Laddar

Eurostopchefen avslöjar – därför dröjer butiksöppningen

Shoppare får snällt vänta.

delningar

Under tisdagen presenterades två nya butiker som skall husera på det nybyggda Eurostop. Det DIY-butiken Søstrene Grene och jeansbutiken G-Star som sällar sig till de runt 40 butiker som kommer att ingå i den kommande invigningen. 24Halmstad ringde till centrumchef Niklas Santesson för att höra vad han har att säga om de nya butikerna.

Två nya butiker, tankar kring dem? – Søstrarna Grene är ett danskt företag som är lite speciellt så det är ju fantastiskt kul att de kommer hit. De kommer ha en väldigt fin lokal också. G-Star är ju ett varumärke som ju alla känner till, så det är också väldigt kul att de kommer till oss. De kommer dock inte hinna att öppna i tid till invigningen den 26 september utan det blir snarare inför julhandeln som de kan komma igång.

Kommer det att presenteras ytterligare butiker innan invigningen? – Nej, alla som ska öppna upp den 26 oktober är presenterade. Sen kan det såklart bli så att det kommer att presenteras några nya, men då tillhör de den grupp som ska öppna i september 2018.

Relaterade artiklar