Laddar

Efter succéstarten – restaurangen vill öppna i Halmstad

Grundaren: "Aldrig upplevt en restaurang som går så bra"

delningar

Det är restaurangkedjan Bullseye Saloon som är intresserade av att öppna en ny restaurang i Halmstad. Man letar i dagsläget efter någon som kan driva restaurangen samt bestämma sig för en lämplig lokal för sin verksamhet.

– Vi skulle vilja öppna i Halmstad under nästa år. Det är målsättningen. Kunde vi öppna 1 maj hade det varit fantastiskt. Det är kanske inte så realistiskt eftersom vi inte har klart vem som ska sköta restaurangen, men det är inte omöjligt, säger grundaren Daniel Reljanovic till 24Halmstad.

Vad är det som lockar med att öppna i just Halmstad? – Min bror har bott i Halmstad och studerade där i tre år, så det är främst hans ide. För mig som inte har så mycket egen erfarenhet av staden så är det ju att det är en sommarstad som lockar.

2015 öppnade den allra första Bullseye Saloon restaurangen, i Lidköping. Sedan dess har man expanderat och finns nu i fyra städer.

– Det blev en jättesuccé när vi öppnade i Lidköping, det har gått oförskämt bra. Jag har varit i branschen i många år men det har aldrig gått så bra som med Bullseye, säger Reljanovic.

Vad är Bullseye Saloons koncept? – Vår inredning är Western inspirerad. Sedan försöker vi att vara en prisklass under konkurrenterna, så att alla kan vara här och äta, men att vi ändå håller bra kvalitet. Det kvalité vi håller för den prisklass vi har tror jag inte man hittar någon annanstans. Vi har mycket fokus på kött. Det är lite amerikanskt steakhouse inspirerat.

 

Vet ni var i Halmstad ni vill vara? – Vi har ett antal olika alternativ och har kontakt med några mäklare, men inget är bestämt än, säger Danijel Reljanovic.

I dagsläget har Bullseye Saloon ungefär 55 anställda över landet. Skulle en restaurang öppna i Halmstad så skulle det skapa jobb för tio personer till.

Relaterade artiklar