Laddar

Drott insläppta i arenan igen: ”Tack för all kärlek”

Den anrika klubben har fått ihop pengarna som behöv och är välkomna tillbaka i Halmstad Arena.

delningar

På sin hemsida stoltserar HK Drott med sina elva SM-guld, två Europacupfinaler och 50 säsonger i den högsta serien. Men de senaste dagarna har klubben varit på väg mot sitt slut.

Stora skulder fick Halmstads kommun att sätta ner foten och inte släppa in Drott i Halmstad Arena. I ett desperat försök att överleva startade klubben en insamlingskampanj – som gett resultat.

På sin Facebooksida berättar Drott att man nu blivit inläppta i hallarna igen.

”Fem dagar har gått. En början. Vi är på väg, men vägen är smal och knixig. Fem dagar har ändå gett resultat. Halmstads Kommun har åter släppt in oss i hallarna och våra kampanjer har dragit in nästan 500 000 kronor!! Otroligt värmande och inspirerande. Tack alla för all kärlek”, skriver klubben i ett inlägg.

Men trots att en halv miljon samlats in, behövs mer hjälp skriver klubben. Nu ligger energin på att fylla arenan nästa lördag.

”Våra behov är dock fortsatt stora. Vi har nått 25% av vårt högt ställda mål. Samtidigt bygger våra prognoser på att ni alla hjälper till att fylla Arenan nästa lördag. Vi vill ha 4000 pers på våra två matcher kl 14.00 och 16.30, vi behöver det.”

Relaterade artiklar