Laddar

De öppnar nytt i Halmstad: ”Är unikt i sitt slag”

Nytt samarbete inleds i samband med två nyetableringar.

delningar

När Riccardos glassfabrik och Sushi Umai öppnar på Kungsfreden så kommer även ett unikt samarbete över butiksgränserna att inledas. Det skriver Hallandsposten.

I mitten av april öppnar Riccardos på Fredsgatan. Man kommer att ha en anställd och satsa på glass och glasstårtor. Några månader senare kommer Sushi Umai att öppna i hörnet Gamletullsgatan / Fredsgatan.

I samband med dessa båda etableringar inleds alltså ett unikt samarbete mellan butikerna på Kungsfreden.

– Samtliga butiker på Kungsfreden kommer att samarbeta för att skapa en lönsam synergieffekt. Vi kommer även att starta något som vi kallar för en talangfabrik. Vi vill kunna dela personalen mellan butikerna vilket gynnar både butikerna och den timanställda personalen. Genom att starta detta samarbete hoppas vi kunna lyfta fram de bästa sidorna av samtliga verksamheter i området, säger Mark Low, ägare till Sushi Umai, till Hallandsposten.

Riccardo Boggian vet i alla fall varför han vill etablera sig just på Kungsfreden.

– Det händer mycket i området och det är en stor genomströmning av folk. Jag har länge velat komma närmare centrum och ser den nya verksamheten som ett perfekt komplement till min nuvarande restaurang på Möllegård, säger Boggian till Hallandsposten.