Laddar

De öppnar ny butik i Hamstad: ”Jättespännande”

Snart öppnar bröderna sin andra butik i Halmstad.

delningar

De har varit med sedan Brothers startade sin resa för 25 år sedan. Nu öppnar bröderna Magnus och Peter Ziegler sin andra butik i Halmstad. Sedan tidigare driver de Brothers-butiken på Köpmansgatan, men den 26 oktober inleds ett nytt kapitel. Då invigs den 196 kvadratmeter stora Brothers-butiken i köpcentret Hallarna.

– Det känns jättespännande. Jag och min storebror har varit med sedan starten 1992 och det är kul att vara en av del av utvecklingen. Vi känner en stor tillit till både konceptet och alla varumärken. Med våra butiker är vi en stor inspirationskälla i Halmstad, och vi hoppas nu så klart att fler ska ta del av vår kunskap och vårt sortiment.

– Det är många kedjor som har dubbeletablerat sig i Halmstad, och nu väljer vi att göra det eftersom city är så pass starkt, säger Magnus Ziegler, franchisetagare och ansvarig för Brothersbutiken, till 24Halmstad.se.

Hur kommer den nya butiken att skilja sig mot citybutiken? – Det kommer inte skilja sig så mycket, förutom att citybutiken är lite större och har fler varumärken. Men i stora drag kommer det att vara samma utbud. Däremot kommer den nya butiken att ha det helt nya Brothers-konceptet som är fantastiskt fint.

Vad säger du om konkurrensen? – Det finns självklart tuff konkurrens i ett så stort köpcentrum, men jag känner mig väldigt trygg i Brothers koncept och vårt sortiment. Vi har ett bättre sortiment än någonsin förr, och ett starkt inhouse-sortiment.

En annan aspekt som Magnus Ziegler lyfter fram som ett framgångsrecept är personalen.

– Vi har väldigt kunnig personal, som är inspirationskällor. Jag hoppas verkligen att alla kunder känner av deras kunskap och inspiration när de besöker våra butiker, säger Magnus Ziegler.

Här är alla butiker som öppnar i Hallarna, före detta Eurostop, den 26 oktober.