Laddar

Club Xtra gjorde premiär: "Det var kaos"

Foto: Wilhelm Nilsson/Privat

Nu tar klubben till åtgärder för att alla ska kunna få ta del av partyt.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Halmstad har vaknat till liv. Det går att konstatera efter lördagens festligheter, när Club Xtra Klammerdammsgatan hade sin premiär. Från öppning klockan 23 till stängning klockan 03 var kön påtaglig.

– Så länge som vi höll öppet var det minst 100 meters kö. Det var kaos, säger Jasmine Andersson, nattklubbschef.

Den nya nattklubben från 18 år kan efter helgens öppning slå sig själva på axeln, och kalla det hela för "succé". För enligt nattklubbschefen själv var kvällen något annat än vad hon räknat md.

– Premiären var bättre än vad vi hade förväntat oss. Det var mer folk än vad vi kunnat ana det skulle vara. Källaren var full under hela kvällen, berättar hon.

Efter succéstarten måste nu klubben ta till åtgärder för att kunna svälja hela Halmstadpubliken. Det gör man genom att hålla öppet både fredagar och lördagar framöver. På fredag kan alltså Halmstadborna åter vara tillbaka på dansgolvet på Club Xtra.

– På fredag väntar en kväll med DJ Diego som spelar RnB/Hiphop och Dancehall. Han är sydamerikan men bosatt i Växjö och har gjort sig känd på barerna på Ibiza. Sedan på lördagen är vi tillbaka med DJ Albin som kommer att spela både schlager och partymusik. Förhoppningsvis är alla gäster lika taggade som vi är, säger Jasmine.

Vad händer härnäst, mer än att ni håller öppet även på fredagar?

– Vi kommer börja med happy hour mellan 22 och 00, som kan ses som en förfest. Det blir grymma priser i baren, som inte minst passar 18-åringarna och studenterna i smaken. Happy hour kör vi igång redan nu på fredag.

Jasmine Andersson uppmanar de kommande gästerna till att ställa sig i kö redan då klubben öppnar. Det för att inte riskera att man inte kommer in.

Relaterade artiklar