Laddar

Butiken hade stor invigningsfest: ”Äntligen har vi fått etablera oss i Halmstad”

Hoppas ta in fler anställda i framtiden.

delningar

Under torsdagen var det stor invigning av Prevex Järnhandel, som nu har öppnat sin affär på Andersbergsringen.

– Det känns helt fantastiskt faktiskt. Vi har kollat på Halmstad ett tag, och äntligen har vi fått etablera oss här. Vilket vi är väldigt glada för, och vilket också många kunder är glada över, säger Anton Kvick, platschef, till 24Halmstad.

– Vi har funderat på Halmstad i fem,sex år ungefär. Vi har kollat på marknaden här nere. Vi har kört mycket från Göteborg till Halmstad, så vi har många kunder här nere, säger Kvick.

 

Foto: Mattias Olsson.

Ytan på lokalen som Prevex förfogar över på Andersbergsringen är 1050 kvadratmeter.  Redan i februari smygöppnade man butiken och idag var det alltså invigningsfest. Denna firades genom att butiken hade tagit in 15 leverantörer, ordnat med extra bra priser, samt att man grillade och bjöd på hamburgare mellan 10–15.

– Vi tror att det kommer mellan 300–400 kunder här idag, runt lunch lär det väl vara som störst rusch, men vi är väl förberedda här med grillen, säger Magnus Johansson, som är regionchef, när 24Halmstad är på plats under förmiddagen.

 

Foto: Mattias Olsson.

Varför blev det just Halmstad? – Geografiskt ligger det väldigt bra för oss. Eftersom vi har butiker i Göteborg, Malmö och Helsingborg sedan tidigare. Så vi ville finnas någonstans däremellan också. Sedan har vi en bra kundbas här sedan tidigare, säger Magnus Johansson.

Man trivs även bra med butikens placering på Andersbergsringen.

– Ett fantastiskt läge här precis vid Laholmsvägen, där ca 40 000 bilar passerar varje dag, så bättre läge kunde vi nog inte få här i Halmstad, säger Kvick.

Butiken har i dagsläget fem anställda, men har förhoppningar om än fler framöver.

– Vi kommer absolut att utöka, vi letar bra människor hela tiden, säger Anton Kvick.