Bröderna driver Halmstads bästa pizzeria

Pizzaälskarna startade restaurangen för två år sedan – nu har de stått för en storsuccé.

13 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Mesut och Engin Aydogdu är brödraparet från turkiska Istanbul som bakar pizzor med kärlek. Tidigare har de drivit Hyltebruks- och Hawaii pizzeria. Men i dag driver de endast Nyhems pizzeria. Pizzerian startade dem så sent som mars 2017, vilket visar sig ha varit ett framgångsrecept. För nu är pizzerian Halmstads bästa, i alla fall enligt kunderna på Onlinepizza.se.

– Jag är naturligtvis jättestolt och glad för det här. Vi gör allt för våra kunder och vill att dem ska få äta pizza med kvalité, säger Engin Aydogdu.

Och visst är det pizzor med kvalité som serveras på Nyhems pizzeria. Samtliga råvaror som används är dagsfärska, menar Engin. Hur de lyckas använda sig av de allra fräschaste råvarorna, är tack vare kunderna.

– Varje dag tar alla våra råvaror slut. Vi har så mycket beställningar dagligen, att vi måste köpa nytt varje dag. Men det gör inget, vi vill ju såklart servera det allra fräschaste, berättar Engin.

Fräscha råvaror är en självklarhet för pizzerian, menar Engin.

Under fjolåret anslöt sig pizzerian till Onlinepizza, som gör det möjligt för kunden att beställa hem sin pizza – utan att själv behöva hämta på plats. Engin Aydogdu förklarar att tjänsten är en stor del i att framgångssagan blivit verklighet på Nyhems pizzeria.

– Onlinepizza har betytt jättemycket för oss. Kundantalet har blivit större sedan vi anslöt oss dit. Vi hade inte varit där vi är i dag utan dem.

Nu blickar bröderna Aydogdu framåt och hoppas att 2019 blir ett lika bra år som 2018 var. Engin berättar att kundbemötandet och servicen ska steppas upp ytterligare för att få än nöjdare kunder till restaurangen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar