Laddar

BilMånsson expanderar – öppnar i Värnamo

Företaget expanderar och öppnar en Ford-anläggning i Småland.

delningar

Vid årsskiftet 2018/2019 kommer BilMånsson, med säte vid Flygstaden i Halmstad, att öppna en ny återförsäljaranläggning i Värnamo. Men redan på lördag öppnas en pop-up store på Halmstadvägen; en temporär lösning tills den nya Ford-anläggningen är färdig.

– Först och främst känns det väldigt kul och spännande att äntligen kunna öppna upp för Ford-försäljning i Småland och Värnamo. Även om det är ett tag kvar till dess att vår stora anläggning öppnar, så kan vi med vår Pop-Up Store erbjuda smålänningar ett fullgott utbud av Ford-bilar samt begagnade bilar, säger Clas Månsson, vd på Bilmånsson.

Verksamheten startade i Halmstad under 2008 och har växt till att bli en av landets Sveriges mest framgångsrika Ford-återförsäljare, skriver man i ett pressmeddelande. Nu ser man fram emot en etablering i Värnamo som kommer att innebära cirka 15 nya arbetstillfällen.

– Vi vill med vår etablering ta tillbaka den förlorade positionen som Ford hade i Småland. Under tio år har det inte funnits någon Ford-återförsäljare i området och vi vet att intresset för Ford är mycket starkt i Småland, det finns en sann Ford-anda här och det är många som redan visat intresse för vår etablering, trots att vi inte ens har öppnat än, säger Clas.