AVSLÖJAR: Mathisen kan hamna hos rivalen

Marcus Mathisen jagas av svenska och utländska klubbar samtidigt som han tänker igenom framtiden. Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Marcus Mathisen kan snart vara förlorad för Halmstads BK.

4 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Enligt tidigare uppgifter till 24Halmstad ska en dansk och svenska klubbar vara intresserade av Halmstads BK-mittbacken, Marcus Mathisen, vilket sajten tidigare skrivit om. Nu bekräftar dansken att så är fallet, till viss del.

– Ja, både klubbar i allsvenskan och superettan har visat intresse. Dessutom handlar det om några klubbar utanför Norden, säger han.

24Halmstad kan nu genom sina nya uppgifter avslöja att Falkenbergs FF är en av föreningarna som visat intresse för Mathisen. Det skulle i så fall innebära en känslig flytt till rivalen, fyra mil norrut. FFF:s sportchef, Håkan Nilsson, varken bekräftar eller dementerar när han bemöter uppgifterna på måndagen.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu figurerar det hur många spelare som helst, det dyker upp det ena och det andra. Men sedan kommer det säkerligen hända en del hos oss inom de närmsta veckorna, säger sportchefen.

Ifall Mathisen lämnar Bollklubben är dock oklart. Den 20 november hade han ett möte med klubbledningen gällande en eventuell förlängning av sitt kontrakt. Ett nytt möte ska hållas inom två veckor, och innan dess ska försvararen ha bestämt sig för var han vill spela 2019.

– Det är just nu oklart vad som händer. Halmstad är mitt huvudspår men vi får se vad som händer. Allt ska stämma också. Vad som ska stämma vill jag inte gå in på, berättar Marcus Mathisen.

Är du stressad?

– Visst, det här är en ovan situation för mig så lite stressad är jag. Men jag tror att det kommer att lösa sig med klubben (Halmstads BK) så jag försöker vara ganska lugn ändå.

Marcus Mathisens kontrakt med HBK löper ut vid årsskiftet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar