Laddar

Anrika firman etablerar sig i Halmstad: ”Fantastiskt trevligt”

Därför väljer de att etablera sig just i Halmstad.

delningar

Det är advokatfirman Wåhlin som väljer att etablera sig i Halmstad. Firman, som har sina huvudkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg väljer nu alltså att öppna ett nytt kontor i Halmstad.

– Jag tycker att det ska bli fantastiskt trevligt. Det är en region som växer, många företag som som vill etablera sig här, och jag vill via Wåhlin vara en aktiv del av näringslivet, säger Catrin Karlsson Westergren, advokat/ delägare/ Jur.dr, som är den som ska ansvara för och jobba på Halmstadkontoret, till 24Halmstad.

När är det tänkt att ni ska starta upp här i Halmstad? – Jag har redan många av mina kunder i Halmstad, så arbetet är redan igång. Nu väntar vi på en lokal. Vi tittar fortfarande på några olika, men vi kommer att sitta inne i centrum.

Från början var planen att att Wåhlin skulle öppna i sin nya lokal den första mars. Men så har det alltså inte blivit.

– Nu siktar vi på att öppna någon gång under mars månad, annars var tanken från början att öppna första mars. Men det kan hända att det löser sig med lokal redan denna veckan, säger Karlsson Westergren.

Till en början kommer Catarina Karlsson Westergren, som tidigare utgått från Göteborg, att sitta själv på kontoret. Ytterligare en kollega kommer också att vara på plats då och då.

Varför valde ni just Halmstad? – Som jag var inne på tidigare så har jag redan många kunder här. Det är också en tillväxtregion, och ligger bra placerad. Dessutom finns här många duktiga entreprenörer som kan behöva juridisk hjälp. Det finns behov av affärsjurister i Halmstad. Så det är ett ganska logiskt val.