AIK om förre HBK:aren: "En spelare jag tycker om"

Sead Haksabanovic. - Foto: Krister Andersson, Bildbyrån

Förre HBK-spelaren byter Malaga mot AIK?

delningar

AIK blev på söndagen svenska mästare i fotboll. Det innebär nu att klubben redan påbörjat sitt arbete inför den kommande säsongen, då ett kval till Champions League väntar. Tidigare har 24Halmstad skrivit om AIK:s intresse för den forne Halmstads BK-spelaren, Sead Haksabanovic. Enligt podcasten 3-5-2 som först rapporterade om intresset, ska de svenska mästarna nu se Haksabanovic som en ersättare till Kristoffer Olsson, som nu ryktas bort ifrån klubben. Så här sade AIK-mittfältaren själv om ryktena till Sportbladet i går:

– Det är inga tankar på sånt nu, nu ska vi bara njuta av det här. jag trivs skitbra i AIK och vi har precis vunnit guld. Det är bara kärlek, säger Kristoffer Olsson till Sportbladet.

Expressen var inte sena på bollen i frågan om Sead Haksabanovics väg åt motsatt riktning. Mitt i guldfirandet på Guldfågeln arena i Kalmar på söndagen, ställde tidningen sportchef, Björn Wesström, mot väggen gällande den 19-årige Haksabanovic.

– Så klart att det kommer vara rykten om tusen olika spelare. Han är en utav dem.  Det är en spelare som jag personligen tycker om, med hans egenskaper. Sedan får vi se vad det innebär, säger sportchefen till Expressen.

Sead Haksabanovic är just nu utlånad från West Ham till Malaga i den spanska andradivisionen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar