30 nya jobb i Halmstad efter årsskiftet

Genrebild. Assa har ingenting med artikeln att göra. - Foto: Mattias Nilsson

Arbetsgivaren flyttar till Halmstad.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Strax efter årsskiftet flyttar låssystemsleverantören, Swedlock, hela verksamheten till Halmstad, där en del av verksamheten tidigare har funnits. Företaget, som startade 2007, flyttar hela nu alltså hela sin huvudverksamhet från Osby till Halland. Därmed skapas ett 30-tal arbetstillfällen.

Låssystemsleverantören erbjuder kunderna låssystem och låslösningar som passar alla typer av offentliga verksamheter, alltifrån hemtjänst till energibolag, menar Swedlock. I dag finns deras kunder på 50 kommuner i landet samt i Norge och Danmark.

– När vi beskriver vad vi arbetar med brukar vi säga att vi tillhandahåller "den smarta nyckeln till staden", alltså ett låssystem som fungerar överallt i den kommunala verksamheten, säger Johan Hörberg, vd på Swedlock, i ett pressmeddelande.

Att Halmstads näringsliv nu fortsätter att växa och får ännu ett företag till staden, ser Håkan Strömqvist, chef för affärsområdet Näringsliv på Destination Halmstad, väldigt positivt på.

– Det är ett spännande företag med internationella kunder som ser en utvecklingspotential att växa i Halmstad som är en tillväxt- och Superkommun. Det känns verkligen bra att vi har landat i denna etablering.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar